Bútorkészítés - árajánlatkérés

Egyedi bútor - beépített konyhabútor - Egyedi beépített szekrény Egyedi konyhabútor készítés



A bútorasztalos/ Szolgáltatások/ Bútorasztalos Blog

Bútorasztalos Blog

A jó konyhabútor három fő szempontja

Konyhabútor készítés mai szemmel | 2017. 10. 12.
Számtalan cég kínál elemes vagy saját gyártású konyhabútorokat és a minőség a különböző termékek között rendkívül változékony, sokkal inkább az eladhatóság és az eladás kerül a középpontba. Sajnos ez nagyon szűk látókörű gondolkodás. Mi viszont úgy tekintjük hogy a konyhabútor nem csupán egy szekrény hanem egy rendszer, egy gondolkodásmód, ami nem arról szól, hogy egy-két fal hosszában kitöltsük a teret valamivel hanem sokkal inkább arról, hogy a konyha az otthon része, a családi élet egyik ősidők óta meghatározó középpontja, munkafelület és díszítőelem egyben.
 

Hogy miként tehet ezeknek a különböző elvárásoknak eleget a legkevesebb kompromisszummal?

- Komfort, ergonómia - ez nem kényelmi eszközöket vagy a karosszéket jelenti, hanem logikus átgondolt elrendezést, a praktikus munkafolyamatokat az optimális helykihasználás mellett. Ha nem kell folyamatosan futkározni egyik feladat helyszínétől a másikig a főzés során és kéznél van mindig minden olyan eszköz és edény amire és ahol szükség van akkor a főzés amellett hogy sokkal kevésbé fárasztó még biztonságosabb is, mivel a fáradtságból adódó hibák vagy balesetek elkerülhetőek. Törekszünk arra, hogy segítsünk az Ön konyhájában is a lehető legjobb és legergonomikusabb elrendezést megvalósítani.

- Tartósság - vágás, klopfolás, darálás, mosogatás - csak néhány azok közül a műveletek közül ami akár mechanikailag akár esztétikailag rombolhatja a felületeket, szerkezeteket. Az alacsony minőségű anyagokból vagy felületkezeléssel készülő vagy gyengén összeszerelt szerkezetek nem bírják a mindennapi igénybevételeket és meglepő gyorsasággal mennek tönkre. Hiszünk abban hogy miként a főzésnél is elsődleges az alapanyagok minősége és a szakács tudása úgy a konyhabútor esetében is a kiváló alapanyagaink és a műszaki tudásunk garantálja stabil, tartós és hosszú évekkel később is esztétikus megjelenésű szerkezetet.

- Stílus - Legyen a konyhája önálló helyiség vagy nappalival egyterű élettér, a felületek, színek, textúrák választéka biztosan megoldást kínál hogy az Ön otthonának is stílusos és harmonikusan illeszkedő eleme lehessen. Legyen az bútorajtó, munkapult, nyitószerkezet vagy konyhagép, segítünk hogy ne csak használati tárgy hanem otthona szerves része és életterének kellemes eleme legyen.

Kérdése van vagy felkeltettük érdeklődését? Kattintson ide, segítünk!

 


Kategória: Asztalos Blog


Előszobabútor
Szobabútor készítés
Gyerekszobabútor készítés
Fürdőszobabútor
Egyedi konyhabútor
Beépített szekrény
Egyedi irodabútorok gyártása

Blog

Egyedi előszobabútor egy kicsit más szemmel
Egyedi előszobabútor csak az Ön igényei szerint! | 2017. 10. 12.

Otthona legforgalmasabb helyszíne és egyben vendégeinek fogadótere egyszerre. Ahány tagja vagy családjának ... Read More

A jó konyhabútor három fő szempontja
Konyhabútor készítés mai szemmel | 2017. 10. 12.

Számtalan cég kínál elemes vagy saját gyártású konyhabútorokat és a minőség a különböző termékek ... Read More