Bútorkészítés - árajánlatkérés

Egyedi bútor - beépített konyhabútor - Egyedi beépített szekrény Egyedi konyhabútor készítés


A bútorasztalos/ Lakossági bútorok/ Tolóajtós beépített szekrény
Egyedi méretû és kivitelezésû
tolaóajtós beépített szekrények

Tolóajtós beépített szekrény


KITMAR tolóajtós rendszerek, egyben egy más stílust megtestesítő, ugyanakkor árfekvésében lényegesen kedvezőbb,  Servroll szerelvények beszerelésével is foglalkozunk.           
E maradéktalanul jó minőségű és praktikus rendszerekkel, megoldást szeretnénk kínálni megrendelőink szerteágazó igényére a külső jegyeket (megjelenés) illetően éppúgy, mint az ár - érték és a különféle funkciókra alkalmasság tekintetében.
   
A rendszerek bármelyikéből kialakítható az Ön által megálmodott és személyes elvárásait kielégítő tolóajtós-térelválasztó szekrény, legyen az egy egyszerűbb szabadon álló modell, esetleg  tetőtérbe, lépcsősor alá beépített tolóajtós egység.  Az ajtókeretek választékában megtalálható a drágább, ugyanakkor tartósabb alumínium kivitel, valamint az olcsóbb kategóriás acél változat is. Ezen anyagok  különféle alapszínekben, ill. fa utánzatú felülettel, de valódi fafurnéros bevonattal is rendelhetők.  Az ajtó betétek esetében a fa, üveg, rattan és tükör anyagok variálhatósága szinte korlátlanul.

 Előszobabútor
Szobabútor készítés
Gyerekszobabútor készítés
Fürdőszobabútor
Egyedi konyhabútor
Beépített szekrény
Egyedi irodabútorok gyártása
Étkezők