Bútorkészítés - árajánlatkérés

Egyedi bútor - beépített konyhabútor - Egyedi beépített szekrény Egyedi konyhabútor készítés


A bútorasztalos/ Szolgáltatások/ Amivel dolgozunk...

Amivel dolgozunk...

 

Fa alapanyagok

 

A legértékesebb és az időnek legjobban ellenálló anyag. Az általunk feldolgozott fafajták 90 %-át a fenyő, bükk, tölgy, akác teszi ki, de voltak már egzotikus fajtából készülő bútorrendelések is.

 

Jellemzőbb fajták:

 

⇒ erdei fenyő
⇒ lucfenyő
⇒ vörös fenyő
⇒ bükk
⇒ tölgy
⇒ dió
⇒ cseresznye 
⇒ juhar 
⇒ akác
⇒ kőris
 
     

 

MDF

(Medium Density Fibre- közepes rost sűrűség)
A leszabott, kimart, előkészített darabokat festéssel vagy vákuumfóliázással felület kezelik. A bútorlapnál drágább, a fánál olcsóbb anyag. Fóliázott, festett kivitel egyedi méretekben is rendelhető, ez esetben a várakozási idő körülbelül 10-30 nap.  Könnyen tisztítható. A színválaszték igen széles, a fényezett változatoknál több száz, míg a fóliázott verzióknál 50-100-féle színmintából lehet választani. Tartósan napfénynek  kitett  környezetbe nem ajánlott. Általában konyhabútorok ,szekrények ajtóinak használják.
 

Bútorlapok

A modern bútorgyártásban leginkább elterjedt alapanyag. Kedvező ár és bőséges szín, illetve mintaválaszték jellemzi. Főleg szekrények korpuszához, polcokhoz, vastagabb változatában asztallapnak ideális, modern bútorok esetében frontként is gyakran alkalmazzák. A bútorlapok éleinek lezárásához leggyakrabban alkalmazott anyagok: 0,4 mm-es műanyag ABS, 2 mm vastag műanyag ABS.
Fő bútorlap-gyártó cégek: - Interspan, - Falco, - Egger, - Cronospan, - Kastamonu

 
Rétegelt lemez

Erős igénybevételnek kitehető táblásított faanyag. Rugalmas, strapabíró, pácolható, lakkozható.
Vékonyabb színfurnéros változata kiváló bútorajtóbetétnek.


Furnéros faforgácslap

Polcoknak, szekrényoldalnak, szekrényajtó frontnak egyaránt alkalmas. Éllécezve, csiszolva, felület kezelve tökéletes fahatás érhető el, ára viszont jóval kedvezőbb, mint a tömörfáé. A hordozó anyagon lévő furnért változatos nemes fákból készítik.


Az általam használt szerelvények és kiegészítő anyagok, a teljesség igénye nélkül:

⇒ Cronospan
⇒ Egger
⇒ Falco
⇒ Kastamonu
⇒ Forest
⇒ Haefele      
⇒ Teka
⇒ Blanco
⇒ Franke
⇒ Milesi
⇒ Saheco
⇒ Blum
⇒ Corian

Valamint a kereskedelmi forgalomban vásárolható egyéb termékek.

Bútorajtók

 

Foglalkozunk egyebek között bútor-ajtófrontok forgalmazásával, melyeket a bútoraink elkészítésénél is alkalmazunk. A teljessé igénye nélkül, Vákuumfóliás, Fényezett,  Akril , Antikolt, valamint Fa kivitelű mintakollekciójából választhatnak. Szabvány és  egyedi méretű ajtófrontok között nincs árkülönbség, ami jelentősen megkönnyíti és árban is kedvezővé teszi az Ön által elképzelt bútorok (legyen az konyha, fürdő- v. előszoba, stb.,) frontfelületének kialakítását.

  

Lakberendezés

 


Segítségünkkel megtervezheti lakása, ill. az adott funkciójú lakótér berendezését, egyedi bútorait, valamint szükség esetén látványtervet is készíttethet. Egyidejűleg meg is rendelheti, szakembereink által magas minőségben elkészített egyedi bútorait, ezáltal nem kell mennie több helyre, hiszen nálunk komplett szolgáltatásban részesül, amelyről weboldalunkon is tájékozódhat.
Munkánkra teljes körű garancia vállalás mellett biztonsággal számíthat.  Reméljük szolgáltatásaink között Ön is megtalálja az igényének mindenben megfelelőt, a bútorkészítés során éppúgy, mint az általunk forgalmazott rendszerek összességében.

 

 Előszobabútor
Szobabútor készítés
Gyerekszobabútor készítés
Fürdőszobabútor
Egyedi konyhabútor
Beépített szekrény
Egyedi irodabútorok gyártása

Blog

Egyedi előszobabútor egy kicsit más szemmel
Egyedi előszobabútor csak az Ön igényei szerint! | 2017. 10. 12.

Otthona legforgalmasabb helyszíne és egyben vendégeinek fogadótere egyszerre. Ahány tagja vagy családjának ... Read More

A jó konyhabútor három fő szempontja
Konyhabútor készítés mai szemmel | 2017. 10. 12.

Számtalan cég kínál elemes vagy saját gyártású konyhabútorokat és a minőség a különböző termékek ... Read More