Bútorkészítés - árajánlatkérés

Egyedi bútor - beépített konyhabútor - Egyedi beépített szekrény Egyedi konyhabútor készítés


A bútorasztalos/ Lakossági bútorok/ Előszoba bútor

Előszoba bútor


A család az előszobából indul el, illetve oda lép be, ha hazaérkezik. Ezért tervezéskor legfőbb szempont minden ezzel járó tevékenység kényelmessé tétele, illetve használati tárgy célszerű elhelyezése.
A lakás helyiségei közül lényegtelennek tűnhet, de korántsem az! Fontos, hogy megfelelő pakolófelületekkel lássuk el, megkönnyítve az érkezést, indulást vagy a vendégek fogadását. Ezért tervezéskor legfőbb szempont a helyiség kényelmessé tétele, illetve a használati tárgyak célszerű elhelyezése.

Mire figyeljünk előszoba bútor választásakor?

Lakásunk és a külvilág összekötője az előszobánk. A jól kiválasztott előszoba bútor nagyon fontos, mert amikor belépünk az ajtón ez a kép fogad minket először. Mondhatni az otthonunkról kialakított első benyomás az előszoba rendezettségén múlik. Épp ezért fontos a megfelelő előszoba bútor tervezése lakásunk paramétereit figyelembe véve.

   mekkora az előszobánk
   meglévő bútoraik stílusa a lakás többi részében
   természetes megvilágítás az adott térben
   lehetőségek, megoldások a tárolási igényekre

Egy beépített, előszoba szekrény nagyon hasznos lehet, hiszen nem csak megfelelő tárókapacitással ruházhatja fel az előszobát, hanem az ajtóknak köszönhetően a benne található ruhadarabokat elrejthetjük a  kíváncsi szemek elől. Sok esetben az előszoba keskenysége miatt praktikusabb megoldás lehet egy tolóajtós szekrény használata. Az előszoba alapvető eleme a tükör is, mely egy ilyen előszoba bútor esetén  annak ajtajára is kerülhet, ezzel spórolva meg egy kis helyet.  Amennyiben egy előszobai szekrény egyedileg kerül kialakításra, akkor annak belső elemeit saját tárolni kívánt ruhadarabjaink és használati  tárgyaink szerint állíthatjuk össze. A kabátoknak vállfaakasztó rudak, vagy fogasok, a cipőknek alul különálló polcok, de akár a fejfedőink is  kialakíthatunk benne egy külön kalaptartó részt.

Előszoba bútor készítés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A jó előszoba bútor titka!

Az előszoba bútor egyik legmeghatározóbb része a cipős szekrény. Megtervezése  előtt érdemes pár dolgot figyelembe venni. Például hány pár cipőt szeretnénk elrejteni, férjenek el a tisztításhoz és ápoláshoz szükséges kellékek, legyen e kényelmi funkciója.

Előszoba bútorunk része lehet kisebb gardrób is, ahová eltehetjük a ritkábban használt kabátokat és kiegészítőket. Rakhatunk még különféle kiegészítőket, mint például lebegő polcokat, esős időszakra gondolva esernyőtartót. De ha elég nagy térrel rendelkezünk, akkor előszoba bútorunk részét képezheti egy kisebb telefon asztalka is. Erre hazaérkezéskor le tudjuk rakni akár a telefonunkat, vagy ha van egy fix helye a kulcsoknak elkerülhetjük a reggeli kavalkádban a keresgélést.

Az előszoba bútor - Az első benyomás!

Még egy fontos dolog. Előszoba bútorunkat úgy kell megterveznünk, hogy stílusban egyezzen meg a lakás többi bútorával, ezzel is törekedve a tökéletes harmóniára az otthonunkban.
Ha már van egy elképzelése,  forduljon hozzánk bizalommal a megtervezett előszoba bútort elkészítjük, így garantáltan  egyedi lesz, és a méretekkel sem lesz gond.
 Előszobabútor
Szobabútor készítés
Gyerekszobabútor készítés
Fürdőszobabútor
Egyedi konyhabútor
Beépített szekrény
Egyedi irodabútorok gyártása

Blog

Egyedi előszobabútor egy kicsit más szemmel
Egyedi előszobabútor csak az Ön igényei szerint! | 2017. 10. 12.

Otthona legforgalmasabb helyszíne és egyben vendégeinek fogadótere egyszerre. Ahány tagja vagy családjának ... Read More

A jó konyhabútor három fő szempontja
Konyhabútor készítés mai szemmel | 2017. 10. 12.

Számtalan cég kínál elemes vagy saját gyártású konyhabútorokat és a minőség a különböző termékek ... Read More