Bútorkészítés - árajánlatkérés

Egyedi bútor - beépített konyhabútor - Egyedi beépített szekrény Egyedi konyhabútor készítés


A bútorasztalos/ Lakossági bútorok/ Tolóajtós beépített szekrény

Tolóajtós beépített szekrény


KITMAR tolóajtós rendszerek, egyben egy más stílust megtestesítő, ugyanakkor árfekvésében lényegesen kedvezőbb,  Servroll szerelvények beszerelésével is foglalkozunk.           
E maradéktalanul jó minőségű és praktikus rendszerekkel, megoldást szeretnénk kínálni megrendelőink szerteágazó igényére a külső jegyeket (megjelenés) illetően éppúgy, mint az ár - érték és a különféle funkciókra alkalmasság tekintetében.
   
A rendszerek bármelyikéből kialakítható az Ön által megálmodott és személyes elvárásait kielégítő tolóajtós-térelválasztó szekrény, legyen az egy egyszerűbb szabadon álló modell, esetleg  tetőtérbe, lépcsősor alá beépített tolóajtós egység.  Az ajtókeretek választékában megtalálható a drágább, ugyanakkor tartósabb alumínium kivitel, valamint az olcsóbb kategóriás acél változat is. Ezen anyagok  különféle alapszínekben, ill. fa utánzatú felülettel, de valódi fafurnéros bevonattal is rendelhetők.  Az ajtó betétek esetében a fa, üveg, rattan és tükör anyagok variálhatósága szinte korlátlanul.

 Előszobabútor
Szobabútor készítés
Gyerekszobabútor készítés
Fürdőszobabútor
Egyedi konyhabútor
Beépített szekrény
Egyedi irodabútorok gyártása

Blog

Egyedi előszobabútor egy kicsit más szemmel
Egyedi előszobabútor csak az Ön igényei szerint! | 2017. 10. 12.

Otthona legforgalmasabb helyszíne és egyben vendégeinek fogadótere egyszerre. Ahány tagja vagy családjának ... Read More

A jó konyhabútor három fő szempontja
Konyhabútor készítés mai szemmel | 2017. 10. 12.

Számtalan cég kínál elemes vagy saját gyártású konyhabútorokat és a minőség a különböző termékek ... Read More